İçeriğe geç

Mustafa Akman Nereli

Prof. Dr. Mustafa Akman kimdir?

Dr. Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne “İlahiyat ve Mezhepler Tarihi Öğretim Üyesi” olarak atandı. Eylül 2020’de Doçent, şu anda çalıştığı Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin aynı bölümüne atandı. Dr. olarak vefat etti. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Fatih Akman nereli?

13 Şubat 1988’de Ankara’da doğdu. Boşnak kökenli, Yugoslavya göçmeni, üç çocuklu bir ailenin en küçüğüdür ve Ankara’nın Gazi semtinde yaşamaktadır. Annesi ev hanımıdır. Babası 2002 yılında vefat etmiştir.

Ahmet Akman hangi hastanede görev yapıyor?

Kuruluşundan itibaren Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda görev yaptı ve 2000 yılında Doçent, 2007 yılında ise Göz Hastalıkları Profesörü ünvanını aldı.

Mehmet Ali Akman hangi hastanede?

Mehmet Ali Akan, Egepol Hastanesi’nde ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak çalışmaktadır. Bu hastanede, hastalarının tedavisine hem ulusal hem de uluslararası deneyimlerini getirmektedir. Amacı, ortopedik sorunlar ve travmatik yaralanmalar gibi sorunlarda hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.

Akman ailesi kim?

Kişisel hayatı Ayhan Akman, profesyonel futbolcu Ali Akman’ın amcasıdır. Galatasaray’ın altyapısında yetişen Hamza Akman ve Efe Akman’ın babasıdır.

Mehmet Akman nereli?

Akman, 1960 yılında Bergama’da doğdu.

Efe Akman kimin?

Galatasaray’ın ikinci teknik direktörü ve eski milli futbolcu Ayhan Akman’ın oğlu olan Efe Akman, geçen sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda birer maçta forma giydi.

Türkiye’nin en iyi retina doktoru kim?

Dr. Murat Öncel… Çok az doktora verilen Retina Oscar’ını üç kez kazanan Öncel, hastalarını Dünya Göz, Almanya ve Avrupa hastanelerinde muayene ediyor: Retina Oscar’ını üç kez kazandılar.

Göz doktoru ne kadar maaş alır?

Bu grafikteki veriler ne anlama geliyor? Ankete katılan kullanıcıların paylaştığı maaş verilerine göre bir göz doktorunun ortalama aylık maaşı 166.300 TL’dir. Bir göz doktorunun en düşük ortalama maaşı 133.000 TL iken en yüksek maaşı 234 TL’dir.

Göz doktorunun diğer adı nedir?

Göz doktoru, bu bilim dalında uzmanlaşmış bir doktordur. Göz doktorları, tıbbi eğitimlerine ek olarak göz sağlığı ve hastalıkları alanında yıllarca eğitim, araştırma ve deneyim kazanarak bu ünvanı kazanırlar.

Mehmet Bülent Akman hangi hastanede?

Ocak 2019’dan Aralık 2021’e kadar Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi’nde çalıştım. Ocak 2022’den beri Küçükyalı İbni Sina Tıp Merkezi’nde çalışıyorum. Evliyim ve bir oğlum var.

Emel Akman hangi hastanede?

Dr. Emel Hürriyet Akman, Medical Park Adana Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nde hasta kabulüne başladı.

Hakan Akman hangi hastanede?

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ25 Haziran 2024

Hakan Akman hangi hastanede?

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ25 Haziran 2024

Dr. Mustafa Bakman kimdir?

Dr. Mustafa Bakman çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanıdır. Yük sendromu, vaskülit pan ve kan hastalıkları alanlarında hizmet vermekte olup ayrıca hastalıklar alanında da hizmet vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir