İçeriğe geç

Konya Kadınhanı Kaymakamı Kimdir

Kadınhanı Kaymakamı kim?

İsmet ve Ümmühan Önal İlkokulunda 2023-2024 eğitim öğretim yılının son ders ziline Kaymakamımız Sayın Muhammed Sait BAYTOK ve Belediye Başkanımız Sayın İrfan KARACA katıldı. Sertifika dağıtım töreninde öğrencilerimize sertifikalarını dağıtan Kaymakam BAYTOK, öğrencilerimizi tebrik ederek, iyi tatiller diledi.

Konya Selçuklu Kaymakamı kimdir 2024?

Eflatun Can TORTOP, 1961 yılında Kayseri’nin Felahiye ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı.

Konya Kaymakamının ismi nedir?

4 Eylül

Selçuklu ilçe kaymakamı kimdir?

31 Ağustos

Selami Işık kimdir?

23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Isparta Valiliği Vali Yardımcılığı görevine, 08.09.2023 tarihinde ise İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Onur Şan Kaymakam nereli?

Hayatı: 24 Temmuz 1981’de Sivas’ta doğdu. Üsküdar Halide Edip Adıvar Lisesi’nde okudu. İTÜ Konservatuvarı Şan bölümünden mezun oldu.

Konya Karatay Kaymakamı kimdir?

Kaymakam Cengiz AYHAN, Ahmet Haşhaş İlkokulu’nda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı ve İlkokul Haftası’na katıldı.

Konya Selçuklu valisi kimdir?

Konya Valisi Vahdettin Özkan 1968 yılında Muş’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri büyük mücadelenin eseridir! Bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri büyük mücadelenin eseridir!

Konya Cihanbeyli Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Fatih Uzun başkanlığında, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Bahadır Altınoluk ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam maaşları ne kadar 2024?

Bir bölge valisi ne kadar kazanıyor? Bölge valisi olarak çalışan bir kişinin maaşı, deneyim süresi, şirket ve yapılan iş miktarı gibi birçok kritere bağlıdır. Eylül 2024 itibarıyla, ortalama mevcut bölge valisi maaşı 95 dolardır.

Vali kaymakamın üstü mü?

Kaymakam, valinin talimat ve emirlerini yerine getirmekle yükümlüdür; B) Kaymakamlar, ilçenin bütün işlerini doğrudan doğruya kaymakama bildirirler. Kaymakamlar ayrıca, ilçenin işleri hakkında kendilerine rapor verilen valilerle de iletişim kurarlar.

Kaymakamın 2 tane görevi nedir?

A) Kaymakam, ilçe sınırları içinde genel ve özel kolluk kuvvet ve kuruluşlarının başıdır; B) Suç işlenmesini önlemek, kamu düzenini ve güvenini korumak için gerekli tedbirleri alır.

Stajyer kaymakam kaç yıl?

Kaymakamlık atama şartları ve staj süresiStaj süresiBakanlık merkez stajı (dil kursu)4 ayYurt dışı stajı12 ayKaymakam yardımcısı stajı9 ayKaymakamlık kursu4 ay4 satır daha

Selçuk Kaymakamı kimdir?

Oğuz Alp ÇAĞLAR; 1976 yılında Konya’da doğdu. İlköğrenimini memleketi Boyabat’ta, ortaöğrenimini Kastamonu Mustafa Kaya Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Kaymakamı kim atıyor?

Kaymakamlar, İçişleri Bakanlığı Yönetim Kurulu tarafından seçilip Bakanın onayı alındıktan sonra Cumhurbaşkanının ortak kararı ve onayı ile atanır. Kaymakam olarak yalnızca mülki idare hizmetleri sınıfından olanlar görev alabilir.

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert nereli?

Mersin’in Mut ilçesinde doğdu ve ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden mezun oldu. Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı’nda “Gelir Uzman Yardımcısı” ünvanıyla kamu hizmetinde deneyim kazandı.

Kaymakam Ömer Ulu kimdir?

18 Eylül

Saliha Karataş Kaymakam nereli?

Saliha KARATAŞ, 1993 yılında Çorum’un Osmancık İlçesi’nde doğdu.

Kaymakam Mustafa Yavuz kimdir?

1973 yılında Elazığ’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamladı ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1999 yılında Malatya Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği görevine başladı ve çeşitli ilçelerde kaymakam yardımcısı olarak görev yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir