İçeriğe geç

Masterchefte Neden Ağlıyor

MasterChef Mehmet şef parmaklarını nasıl kaybetti?

Katıldığı programlarda sol elini sürekli cebinde taşıdığını belirten “Mehmet Şef” Mehmet Yalçınkaya, sosyal medyada zaman zaman konuşuluyor. Katılımcılara karşı tavrı nedeniyle eleştirilen Şef Mehmet, mutfakta geçirdiği bir kaza sonucu sol elindeki üç parmağını kaybetti.

MasterChef Deniz 2024’in boyu kaç cm?

MasterChef yarışmacısı Deniz Yılmaz’ın boyu 1.50. MasterChef 2024’e katılan Deniz Yılmaz, ilk kez deniz mahsullü risotto hazırladı.

MasterChef’ten Azize kimdir?

Azize Polat aslen Adanalıdır. Yetenekli yarışmacı bir ev hanımı ve kendine çok güvenen bir aşçıdır. MasterChef Azize 35 yaşındadır. 3 çocuk annesidir. Çocukları 14, 10 ve 3 yaşındadır.

MasterChef 2024 Enes nereli?

MASTERCHEF ENES KİMDİR? Enes Şahin 23 yaşında ve aslen Samsunludur.

Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında parmaklarını kaybetti?

Beş yaşındayken üç parmağını kaybetti! Mehmet Yalçınkaya kazayı yıllar sonra anlattı.tr/cadde/bes-yasi…28 Haziran 2024

Mehmet şef evli mi bekar mı?

Öncelikle Mehmet Şef’in eşi ve çocuklarından bahsedelim. 46 yaşındaki Mehmet Şef’in üç çocuğu var. Kızı Sude Altınkaya en çok görünen çocuğu. Emre ve Utkan adında iki erkek çocukları var.

MasterChef Kerem 2024 evli mi?

MasterChef Kerem, Amerikalı bir vatandaşla evli.

MasterChef’te Cemre kimdir?

1992 doğumlu Cemre Uyanık aslen Şanlıurfalıdır. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde tamamlamış olup Otel Yöneticiliği bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri Uzak Doğu mutfağına ilgi duyan Cemre, 2015 yılında eğitimini tamamladıktan sonra 5 ay ABD’de restoranlarda çalışmıştır.

MasterChef Tolga aslen nereli?

Aslen Ankaralı olan katılımcı şu anda 32 yaşında. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Astronomi Fakültesi’nden mezun oldu. Mutfakta geç çalışmaya başlayan Tolga Şener, üç yıldır aşçı olarak çalışıyor. Ankara’da yaşıyor.

MasterChef Azize evli mi bekar mı?

İşte MasterChef Azize’nin hayatı ve biyografisi. MASTERCHEF AZİZE KİMDİR? Azize Polat 37 yaşında. Ev hanımı olan Azize Polat’ın üç çocuğu var.

Azize Polat’ın estetik doktoru kim?

Uzman Dr. Dilek Destegül | Sevgili hastam, MasterChef’in başarılı yarışmacısı sevgili Azize Polat ve kendisine uyguladığımız muhteşem tedaviler…

MasterChef Azizenin kaç çocuğu var?

MasterChef Azize Polat 35 yaşında. MasterChef Azize ev hanımı ve üç çocuk annesi.

MasterChef Zeynep kimdir 2024?

Sena Zeynep Gültepe 27 yaşında. Yedi yıl öncesine dayanan aşçılık kariyeri olan Zeynep, gastronomi mezunu. Fransa ve Amerika’daki stajlarını tamamladıktan sonra Türkiye’de çalışmaya başlayan Zeynep, bir yıldır fırında çalışıyor. Ayrıca bir kafede workshop düzenleyerek bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.

MasterChef Bartu 2024 nereli?

Taha Bartu Ergün aslen Bursalı olup metalurji mühendisliği mezunudur.

MasterChef Ayşe evli mi?

MasterChef Ayşe evli mi? Ayşe Ekiz şu an bekar. Yarışmadaki başarısıyla dikkat çeken Ayşe, kişisel hayatında ise organik ürün konseptli bir yer açma hayalini gerçekleştirmek için çalışıyor.

Mehmet şef hangi parmakları yok?

Mutfaktaki ünü ülke sınırlarını aşan dünyaca ünlü şefin aslında çok acı bir hikayesi var. Mehmet Şef’in kıyma makinesinde sol elinin üç parmağını kaybettiği ortaya çıktı.

Mehmet Yalçınkaya nasıl zayıfladı?

Yeni bölümde bir yarışmacının kilo verdiğini iddia etmesi üzerine Mehmet Şef kilo verme sırrını açıkladı. Yalçınkaya, kilo vermede en büyük yardımcının limonlu su olduğunu söyledi. “Kilo vermemin en büyük sebebi limonlu su. Çok fazla limonlu su tükettiğim için kilo verdim.”

Mehmet şef ne kazası geçirdi?

Eleme turlarının devam ettiği MasterChef’in dünkü bölümünde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Melek Baba’nın elini gören Mehmet Yalçınkaya, “Kaza ne zaman oldu?” diye sordu. Baba, üç yaşındayken elinin bir traktörün pervanesine sıkıştığını söyledi.

MasterChef Melek Baba ne kazası geçirdi?

Ünlü şef, yıllar sonra ilk kez yaşadığı talihsiz olayı anlattı. 🗣 Yarışmaya katılan Melek Baba’nın, 3 yaşındayken elini traktör pervanesine kaptırdığını öğrenen Mehmet Şef, “Daha önce bu konuyu hiç açmamıştım, ilk kez anlatıyorum” diyerek genç kadını cesaretlendirmeyi kabul etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir